Projecten

Naast kennis over onderhoud beschikt GRTMaintenance ook over kennis en ervaring met het uitvoeren en managen van projecten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de in het kopje "engineering & consultancy" genoemde modificaties aan bestaande machines.
 

Installatie machines


Naast deze modificaties hebben wij ook ervaring met het installeren van machines. Wij hebben ervaring met de installatie van grote machines (>50m lang) die in delen arriveren. Deze machines moeten op locatie geassembleerd, aangesloten en getest worden. Het nauwkeurig plaatsen en uitlijnen van machines is cruciaal om een machine goed te laten presteren. Dit geldt uiteraard ook bij machineverhuizingen. Het afkoppelen van de machine, het in handzame delen demonteren, het transport klaar maken en het regelen van de transporten zijn allemaal werkzaamheden waarmee GRTMaintenance ervaring mee heeft. Door de inzet van onze eigen heftrucks en hoogwerkers zijn we zeer flexibel en kunnen we elke verhuizing aan. Uiteraard hoort de nauwkeurige opbouw, het aansluiten en het testen van de machine tot de werkzaamheden.

Wij gaan elke uitdaging aan


Ook voert GRTMaintenance steeds vaker klussen uit die niet direct met onderhoud te maken hebben. Het afgelopen jaar hebben we ook uiteenlopende andere werkzaamheden uitgevoerd. Voorbeelden zijn enkele veiligheid gerelateerde projecten zoals het plaatsen van veiligheidsschermen (aluminium profiel en lexaan), installeren van tacho's om motoren te monitoren en het plaatsen van afschermingen van rollerbanen (constructiestaal met aluminium). Daarnaast heeft GRTMaintenance ook twee 17m3 RVS opslagtanks met roerwerken geleverd, geïnstalleerd en hiervoor het bestaande leidingwerk aangepast.
Kortom, elke uitdaging pakken wij enthousiast aan. Onze doorlooptijden zijn over het algemeen kort. Mocht u een probleem hebben dat opgelost moet worden, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We zullen altijd eerlijk en duidelijk aangeven of, en zo ja, wat we voor u kunnen betekenen.

Mocht u meer informatie willen ontvangen over de uitvoering van projecten door GRTMaintenance kunt u altijd contact met ons opnemen.

Projecten

Engineering, fabricage en plaatsing alumimium bordesWaterschap Aa en Maas, Vinkel
3 x rechte band kortRoyaan BV, Wijk bij Duurstede
Plasticum BV, Ede
Folietechniek, Raamsdonksveer
Nedtrain Onnen, via BXS BV
Efteling Kaatsheuvel, via Hoppenbrouwers Techniek
Waterschap AA en Maas, Heeswijk Dinther
SCA Hygiene Products BV, Heijen