Over ons

Experts van onderhoud


GRTMaintenance is ontstaan uit het idee dat onderhoud altijd beter kan. Niet alleen de uitvoering van het onderhoud maar zeker ook de keuze voor het soort onderhoud kunnen naar ons idee vaak beter. Ondanks het feit dat GRTMaintenance in 2012 gestart is, is er veel ervaring op het gebied van onderhoud aanwezig. Zowel op technisch als op bedrijfskundig gebied zijn wij in staat het onderhoud voor bedrijven te optimaliseren. 

GRTMaintenance is opgericht door Geert Verhoeven. Hij is in 1996 begonnen als monteur bij Stork. Na bij vele bedrijven ervaring opgedaan te hebben is Geert in 2008 voor zichzelf begonnen. Door de kwaliteit van het geleverde werk en het meedenken met de klanten groeide het bedrijf van Geert snel tot een bedrijf wat met behulp van een netwerk goede ZZP-ers vele klanten bediende. In 2010 leidde dit tot een grote opdracht voor het installeren van een machine bij Fuji en het meewerken aan de nieuwe fontein, Aquanura, bij de Efteling. Klik hier om meer van onze projecten te bekijken.

Kernwaarden van GRTMaintenance zijn klanttevredenheid, flexibiliteit, meedenken met de klant, openheid, eerlijkheid en kwaliteit. Bent u benieuwd geworden of kunnen we u helpen? Neem gerust contact met ons op.